Nyheter
Inga produkter valda

Nyhet

Publicerad:
20 september 2023


Se alla våra nyheter

Smart belysning till arbetsplatsen inför hösten

Höstmörkret smyger sig på och det blir nu mörkare för varje dag och en dåligt upplyst arbetsplats är en farlig arbetsplats. Ljus ska alltid finnas både utomhus som inomhus för att förebygga fördärv och olyckor. Det är därför bra att vara proaktiv och komplettera arbetsplatsen med belysning så snart som möjligt. Vi kan erbjuda allt från strålkastare, byggbelysning, bojlampor till smidiga belysningsmaster som är flyttbara och som drivs av solenergi.

Smart belysning till arbetsplatsen inför hösten

Prime Baselight 320X är en liten flexibel belysningsmast på endast 33kg som kan användas både som komplement och som alternativ till konventionella tyngre belysningsmaster.

Masten är utrustad med högeffektiva LED-lampor, vilket ger en mycket lägre energi- förbrukning, vilket i sin tur leder till en mindre kostnad och miljöpåverkan.

Genom sin ringa vikt på 33kg är den enkel att flytta och det krävs endast en person för montering och masten är även smidig packa ihop och kan transportera i en vanlig personbil.  Läs mer här>   

 

Belysningsmast TISG4F med solceller, 100% ren energi! Belysningsmasten är helt tystlåten och utsöndrar vare sig olje- eller bränslespill på arbetsplatsen. Masten fungerar helt off-grid och lyser upp ett område på 2500kvm i +25 timmar i sträck utan solladdning. Batterierna kan laddas 100% med solenergi eller genom anslutning till ett elverk och det krävs endast 3 timmar för att batterierna ska bli helt fulladdade. Läs mer här>

Instagrid – Batterier som alternativ till mindre elgeneratorer (elverk). Instagrid är ett bärbart och smidigt batteri med kapacitet på 2,1 kWh, maxeffekt på 3,6 kW och vikt på endast 17 kg. Det är ett hållbart och utsläppsfritt alternativ till mindre elgeneratorer (elverk).

Batteriet har 0% klimatutsläpp vid användning och hela 90% mindre i driftkostnad. Instagrid är tyst och effektiv, kan enkelt tas med och användas till att driva handhållna maskiner, värmefläktar, belysning etc.

Den kan med fördel användas i trånga utrymmen eller i andra situationer där det inte går att ha ett vanligt elverk. Läs mer här>

 

Hör av dig till oss så hjälper vi dig hela vägen!
Läs mer om alla våra el och belysnings lösningar här>