Nyheter
Inga produkter valda

Nyhet

Publicerad:
11 juli 2023


Se alla våra nyheter

Stöldskyddscontainers

Stoppa stölderna i sommar! Hur förebygger vi stölderna på bästa sätt? Utöver att säkra upp våra byggarbetsplatser med grindar och stängsel för områdesskydd, larm, bevakning och belysning kan det mest stöldbegärliga materialet förvaras i särskilda stöldskyddscontainers.

Stöldskyddscontainers

Stoppa stölderna i sommar!

Hur förebygger vi stölderna på bästa sätt?

Utöver att säkra upp våra byggarbetsplatser med grindar och stängsel för områdesskydd, larm, bevakning och belysning kan det mest stöldbegärliga materialet förvaras i särskilda stöldskyddscontainers.

 Rental erbjuder ”Safe Tool Storage” i sitt sortiment; och den finns i olika storlekar. Denna modul har dubbla skalskydd för att göra det svårt även med effektiva verktyg som tex vinkelslip och motorkap. Det ska ta tillräckligt lång tid att bryta sig in, för att väktare/polis ska hinna på plats, vilket bidrar till att försvåra för kriminella.

Med en separat modul som ”Safe Tool Storage” för det mest värdefulla, kan man använda övriga förrådscontainer för det som inte är av stöldvärde. Du kan också komplettera modulen med invändigt larm för att säkerställa angrepp just på den modulen. Med våra stöldskyddscontainrar minskar ni risken för oförutsedda utgifter för stölder och förseningar. Och inte minst skapar det en trygghet för arbetsplatsens personal!

Vi önskar er en fortsatt fin och säker sommar!

Läs mer här