Tävling
Rental
Inga produkter valda

Din orderlista är tom

Tävling - döp våra bodklasser

Tävling - döp våra bodklasser Vi justerar upplägget på vår bodflotta och kommer därmed byta namn på våra tre bodklasser. Vi vill att namnen ska spegla bodklassernas fördelar, där samtliga har en hög standard gällande arbetsmiljö, hållbarhet och säkerhet.

Tävlingsregler

  1. Ange namnförslag på en, två eller alla tre av de olika bodklasserna. Lägg märke till att det är just bodklasserna vi vill namnge, inte bodtyperna, alltså det mer övergripande namnet som framförallt beskriver miljö- och arbetsmiljöprestandan.
  2. Skicka in ditt bidrag senast den 18/10. 
     

Utöver äran delar vi ut en biobiljett till vinnaren i varje klass. Vinnarna utses av en jury bestående av Arvid Trybom, Jeanette Birkholm och Anders Ahde på Skanska Rental, bod och etablering.
Vid frågor som rör tävlingen kontakta: marknad.rental@skanska.se
Vinnarna kontaktas via mail och presenteras i vår nyhetsmaskin.
Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Bodklass X

Grundutbudet av våra bodar. Storleken är 9x3 m istället för 8,4x3 m. Detta innebär att en större area är tillgänglig för alla som vistas i boden samt att luftkvaliteten i bodarna är bättre.

 

Bodklass Y

Detta är vår vanligaste bodklass. Denna bodklass har ca 25 % lägre energiförbrukning jämfört med bodklass X. Utöver en lägre miljöpåverkan erbjuder denna bod en bättre arbetsmiljö med sina stora glaspartier som släpper in mer ljus – det skapar en både rymlig och trivsam känsla.

 

Bodklass Z

Denna bodklass har som standard en högre stapelbarhet och dessutom brandklassificeringen REI60. Den passar därför utmärkt att placeras i tätorter där ytan att placera en etablering på är begränsad och det finns högre krav på brandsäkerhet. Dessutom så är denna bodklass kraftigt tilläggsisolerad jämfört med de andra två bodklasserna.

forEach