Brandfarliga arbeten
Inga produkter valda

Brandfarliga heta arbeten

Brandfarliga Heta Arbeten är en utbildning för alla som arbetar med moment där det finns risk för att brand kan uppstå. Utbildningen uppfyller försäkringsbolagens krav och bedöms vara likvärdig utbildningen Heta arbeten, då den ger samma kompetens och behörighet med en giltighetstid på 5 år. Vi rekommenderar våra kunder att genomföra Brandfarliga heta arbeten som i dagsläget är ett betydligt mer prisvänligt alternativ.

Mål

Efter genomförd utbildning ska du ha kunskaper som krävs för att kunna vidta nödvändiga åtgärder inför, under och efter brandfarliga arbeten. Du ska också få förståelse för risksituationer och direkt kunna tillämpa kunskaperna i ditt arbete.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med brandfarliga arbeten, exempelvis svetsning, lödning, skärning eller arbeten med snabbroterande verktyg.
Utbildning vänder sig också till dig som ger tillstånd för Brandfarliga heta arbeten eller är brandvakt.

Tidsåtgång

1 dag.

Innehåll

Lagstiftning och försäkringar
Brandkunskap
Förebyggande brandsäkerhet
Riskhantering
Säkerhetsregler
Brandfarlig vara
Praktisk släckövning
Övningsuppgifter
Certifieringstest

Intyg

​Efter genomförd utbildning och godkänt prov utfärdas ett personligt intyg. Intyget är giltigt i 5 år. 

Anmäl intresse

Hittar du inte rätt datum eller ort eller vill du boka en företagsspecifikt utbildningstillfälle? Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig och hittar ett datum som passar.

För att kunna boka våra utbildningar behöver du vara kund med ett kundnummer. Har du inget kundnummer sen innan kan du registrera dig via vår Kundansökan som du bekräftar med Mobilt BankID.