Byggnadsställning, särskild information rullställning
Inga produkter valda

Byggnadsställning, särskild information rullställning

Utbildningen Särskild information om rullställningar är för den som arbetar med hantverkar- och rullställningar med en höjd till arbetsplan av maximalt fem meter och där utformningen framgår av en generell monteringsinstruktion.

Mål

Att undvika olyckor och personskador i samband med montering, demontering eller förändring av rullställningar upp till 5 meter. Utbildningen examineras genom skriftligt prov. 
Utbildningen ger dig kunskaper om hur man med hjälp av riskbedömning, planerar ställningsbygget, samt hur man på ett säkert sätt monterar, demonterar eller ändrar en rullställning.

Målgrupp

Kursen vänder sig till alla som, i begränsad omfattning, utför arbete med hantverkarställningar och rullställningar med högst 5 meter till arbetsplan och där utformningen framgår av en generell monteringsinstruktion.

Tidsåtgång

3 timmar.

Innehåll

  • Lagar och föreskrifter.
  • Arbetsmiljö och säkerhet.
  • Ställningstyper och montering.
  • Planering
  • Riskbedömning
  • Skriftligt prov

Anmäl intresse

Hittar du inte rätt datum eller ort eller vill du boka en företagsspecifikt utbildningstillfälle? Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig och hittar ett datum som passar.

För att kunna boka våra utbildningar behöver du vara kund med ett kundnummer. Har du inget kundnummer sen innan kan du registrera dig via vår Kundansökan som du bekräftar med Mobilt BankID.