Motorsågkörkort nivå A B C
Inga produkter valda

Motorsågskörkort nivå A, B, C

Motorsågskörkort är ett lagstadgat krav för de som arbetar yrkesmässigt med motorsåg. För att kraven ska uppfyllas ska man ha avlagt och godkänts i ett teoretiskt och ett praktiskt prov. Det finns olika nivåer och nivån på motorsågskörkort bestäms utifrån vad du ska använda motorsågen till. Oavsett nivå ger våra utbildningar dig de kunskaper och färdigheter som krävs för att på ett säkert sätt använda motorsåg vid olika typer av arbeten.

Innehåll

NIVÅ A:
Motorsågning, 1 dag

Ger grundkunskaper för t.ex. vedkapning och sågning i rent trä i samband med byggarbeten.

NIVÅ B:
Trädfällning grund, 2 dagar

För dig som arbetar med skogsarbete såsom trädfällning, kapning eller kvistning.
Förkunskapskrav: Nivå A

NIVÅ C:
Trädfällning avancerad, 3 dagar
För dig som arbetar med avancerad trädfällning exempelvis nedtagning av svårt fastställda träd eller tillvaratagande av vindfällda träd.
Förkunskapskrav: Nivå A+B

Nivå E-Bygg, F, I och V kan också genomföras på begäran. Vi förstår att det ibland kan vara krångligt att veta vilken nivå som just du behöver men kontakta oss så hjälper vi dig.

Anmäl intresse

Hittar du inte rätt datum eller ort eller vill du boka en företagsspecifikt utbildningstillfälle? Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig och hittar ett datum som passar.

För att kunna boka våra utbildningar behöver du vara kund med ett kundnummer. Har du inget kundnummer sen innan kan du registrera dig via vår Kundansökan som du bekräftar med Mobilt BankID.