Truck C7 Teleskoplastare
Inga produkter valda

Truck C7 (Teleskoplastare)

Arbetar du med specialmaskiner som inte innefattar truck A eller truck B? Vid arbete med specialmaskiner ställs det krav att du ska ha grundläggande kunskaper och färdigheter som möjliggör att materialhantering kan utövas med betryggande säkerhet och effektivitet.

Mål

Efter genomförd utbildning har du grundläggande kunskaper och färdigheter som möjliggör att materialhantering med truck kan utövas med betryggande säkerhet och god ekonomi. Läroplanen syftar till att höja kompetensen för att öka säkerheten, minska personskadorna, förbättra effektiviteten och sänka kostnaderna.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som dig som i ditt yrke använder truckar för lastning, lossning samt hantering av gods och som behöver kunna köra truck motsvarande typ C.

Tidsåtgång

1-3 dagar beroende på förkunskaper och gruppstorlek.

Förkunskaper

Minst 18 år gammal och skriftligt tillstånd för att få köra truck på arbetsplatsen. För körning på väg gäller giltigt körkort med minst behörighet AM2.

Innehåll

Risker- och säkerhetsbestämmelser.

  • Trafikbestämmelser
  • Truckens arbetssätt, stabilitet och belastningsgränser
  • Truckens konstruktion
  • Hantering av farligt gods
  • Säkerhetskontroll och daglig tillsyn
  • Ett ergonomiskt arbetssätt
  • Material- och godshantering

Kurserna läses specifikt mot enskild maskin, det innebär att det är en specifik utbildning för varje maskin i kategori C.

Anmäl intresse

Hittar du inte rätt datum eller ort eller vill du boka en företagsspecifikt utbildningstillfälle? Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig och hittar ett datum som passar.

För att kunna boka våra utbildningar behöver du vara kund med ett kundnummer. Har du inget kundnummer sen innan kan du registrera dig via vår Kundansökan som du bekräftar med Mobilt BankID.