Frågor och svar - Rental
Rental
Inga produkter valda

Din orderlista är tom

Frågor och svar

Vad gör Skanska Rental?

Hos oss hittar du maskiner och utrustning till uthyrning och försäljning. Vi ser till att du är korrekt rustad i projektets alla faser. Med oss som strategisk samarbetspartner har du full kontroll över samtliga maskiner och tjänster. Vi kan även ansvara för hela arbetsplatsens maskinförsörjning och tjänster, exempelvis bodetablering, projektering av byggplats, el, kranar och hissar.

Vad kan jag förvänta mig hitta på den här webbplatsen?

Med vår webbshop vill vi göra det ännu enklare för dig. Du kan plocka ihop och lägga produkter i inköpslistan, som du sedan skickar till ditt kundcenter. Du kan också söka och få information om säkerhet och om hur vi arbetar för bra miljöval. Du hittar även snabbt och enkelt kontakter till ditt närmaste kundcenter.

Är du kund kan du få inloggning till ”dina sidor” och bland annat se vad du har på hyra. Du beställer inloggningsuppgifter via knapp på landningssidan.

Är inköpslistan en beställning?

När du skickar en inköpslista till oss blir det en förfrågan. Du får svar senast nästkommande vardag med pris och kompletterande frågor så som önskad hyrtid mm. När du är nöjd med din order får du bekräfta den som beställning.

Får jag en bekräftelse när jag skickat min inköpslista?

Ja, du får en bekräftelse till den e-postadress du angivit.

Hur fungerar det att hyra från Skanska Rental?

Du kontaktar ditt närmaste kundcenter så hjälper de dig hitta de rätta maskinerna för just dina behov. Du kan hyra kort tid eller längre, du betalar för de dagar du hyr. Fördelar med att hyra är att du inte binder något kapital, slipper lager och registerhållning. Kontakta oss så berättar vi mer.

Kan jag hyra fast jag inte jobbar på Skanska?

Ja, vi hyr ut till alla företag.

Hur får jag kontakt med rätt person?

I menyn, eller på första sidan hittar du samtliga kundcenter och väljer det som passar dig.

Hur lång tid tar det innan min order är behandlad?

Du får svar på din inskickade inköpslista senast nästkommande vardag. När du fått priser och bekräftat hyrtider kan en beställning läggas. Allt detta kommer du överens om med ditt kundcenter.

Kan jag ta bort eller ändra min order?

Har du lagt de i inköpslistan men inte skickat iväg den kan du enkelt radera de produkter du vill ta bort. Är inköpslistan skickad tar du kontakt med mottagande kundcenter för att annullera din förfrågan. Beställning görs inte utan att du har bekräftat den.

Jag kan inte hitta produkten jag söker, varför?

Om du inte hittar det du söker tar du kontakt med ditt kundcenter. Vi har många artiklar i webshopen men det kan hända att det du söker saknas men finns hos våra kundcenter.