Nyheter
Inga produkter valda

Nyhet

Publicerad:
8 april 2024


Se alla våra nyheter

Optimala kranlösningar

Vem lyfter inte blicken och beundrar en byggkran? Man behöver inte vara i branschen för att imponeras av dessa mäktiga varelser som sticker upp överallt där det byggs och skapas utrymme för nya delar av en stad, en renovering av ett kärt kvarter, påbyggnad av ett sjukhus eller skola…

Optimala kranlösningar

Säkert, hållbart och effektivt. Det är Rental Kran och Hiss. Vår maskinflotta är näst intill helt frekvensstyrd vilket säkerställer att vi inte gör av med mer energi än vad som behövs.

Men den absolut största fördelen med Rentals flotta ligger i vår kompetens och erfarenhet från att ha levererat till några av Sveriges absolut största och komplexa byggprojekt genom tiderna. Med denna kan vi hjälpa dig med att optimera hur du ska hantera kranlyften i ditt projekt redan i projekteringen för att lyckas med kostnadsbesparingar.

Den erfarenheten säkerställer att oavsett storlek och kranbehov på ditt bygge så kan vi bli en trygg partner till dig. 

Det är ju en process innan kranen är på plats och börjar göra sitt jobb. Vårt sätt att arbeta inför, under och efter leverans gör oss till en säker och trygg partner som ser till att du får den optimala lösningen till ditt projekt; i alla dess olika faser. Planering och involvering i tidigt skede är nyckeln för att just ditt projekt ska bli så säkert, hållbart och effektivt som det bara går. Under vägs gång samlar vi sen alla kvalitetsdokument till ditt projekt på din projektplats i vår kundportal. Lätt åtkomliga för alla.

Det kan kanske vara bra att veta att i vår flotta återfinns allt från 85 tonmeter till 1000 tonmeter. Vi är dessutom i princip ensamma om att kunna erbjuda XL-hissar, och de finns både som enkelhiss och dubbelhissar.  Mycket effektivt då man vill köra in/ut större moduler eller bara ha större kapacitet. Ibland klarar man sig med en kran mindre med dessa hissar som inte är lika vindkänsliga. Såklart har vi också bygghissar i mindre modell, t ex den populära Geda-hissen.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig? Tveka inte att höra av dig till våra kranspecialister i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Oavsett vilken maskin du väljer kan du alltid räkna med säkra, hållbara och effektiva maskiner, trygghet i leverans och löpande service.

Här hittar du våra kranar och hissar.

Kranar

Hissar